Villa M är ett stort och härligt hus på 250 kvm som rymmer 16 personer, skapat för att ge våra gäster en härlig och minnesvärd vistelse på Österlen.

Vackra Villa M ligger vid Kyhlstrand och endast 150 meter från havet. På bara minuten är du nere vid en av Sverige vackraste stränder med en så vit sand och fin att det är svårt att förstå att man är i Sverige. Här njuter man av strand, stillhet, fågelsång och havets brus.
Villa M ligger på Österlen mellan Simrishamn och Ystad, 4,5 km från Skillinge, 9 km från Glimmingehus och 90 minuters körväg från Köpenhamn.

Rumsbeskrivning

Villa M är inrett med ljusa möbler och har allt ni behöver en minnesvärd semestern på Österlen.

Vardagsrummet är utrustat med matbord med plats för 16 personer, mysig TVavdelning med satellit-TV, DVD, CD anläggning och braskamin.

Allrummet på övervåningen är ofta mycket uppskattat av de sällskap som reser med barn. Här finns biljardbord, satellit-TV, DVD, CD anläggning och två bäddsoffor. Perfekt plats för barnen när de vuxna vill koppla av med god mat och dryck på nedervåningen.

Det moderna köket är utrustat med varmluftsugn, microvågsugn, spishäll, grillhäll och två diskmaskiner. Bra arbetsytor med plats för många kockar.

De sju sovrummen är fördelade på två våningar och har två sköna resårsängar i vardera rum.

Vi har fem badrum och en bastu. Ett av badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Fri WiFi finns i huset.

Utomhusmiljö

På baksidan av huset har vi en lounge avdelning. Här är det både härligt att njuta av kvällsdrinken till solnedgången. Här finner ni också vår uppvärmda jacuzzi som man njuter av lika bra under sommarhalvåret som under höst, vinter och vår.

På framsidan finns ett 50 kvm stort trädäck med grillavdelning och matplats för upp till 16 personer.

För våra yngre gäster brukar vår studsmatta och klätterställning vara ett populärt inslag. Den stora gräsmattan inbjuder till både bollsport, kullerbyttor och kubb.

I vår närhet

Det är svårt att inte slås av hur vackert det är på Österlen. Vi är stolta över att Villa M ligger vid en av Sveriges vackraste stränder. Österlen har allt man kan önska; caféer, underhållning, konst, kultur och natur kan upplevas på nära håll.

I Borrby, 2 km från Villa M finns en fantastisk fin och välutrustad ICA butik. I Borrby finns även en populär pizzeria och faktiskt Sveriges äldsta biograf som fortfarande är i drift.

I det pittoreska fiskelägret Skillinge drygt 4,5 km från Villa M finns utsökta restauranger.

Lite längre bort, ca 10 km från Villa M ligger Simrishamn och där finns, förutom fantastiska restauranger och mysiga butiker en stor Coop forum.

För aktuell information om vad som händer på Österlen gå in på Visit Österlen och http://www.osterlen.com/

Välkommen till en härlig vistelse på Österlen.