Vi som driver Villa M heter Magnus och Malin. Vi har drivit denna verksamheten sedan hösten 2009. Vår speciella förkärlek till Österlen gör att vi vill att även våra gäster trivas i denna underbara miljö. Därför är det viktigt att Villa M håller hög standard. Vi lyssnar på våra gäster och era synpunkter är viktiga för oss. Många av våra gäster återkommer till Villa M vilket gör oss mycket glada.

Till hjälp har vi vårt värdpar Helene och Hugo. De kommer att möta upp er vid er ankomst och ge er all information ni behöver för er vistelse i Villa M. Det är också Helene och Hugo ni kontaktar angående ankomsttid och vägbeskrivning. Deras kontaktinformation får ni tillsammans med bokningsbekräftelsen.

Ni kontaktar oss, Magnus och Malin, genom att skicka ett email till stay@villam.se. Vi svarar oftast samma dag eller senast dagen efter.

.

Hitta hit
När ni kommer ni ser en skylt där det står Kåseberga tar ni till höger mot just Kåseberga. Följ denna väg (ca 20 km) till ni ser en skylt där det står Kylstrand. Ta till
höger och därefter första vägen til vänster,. Efter ca 150 m. ser ni Villa M på vänster sida.
Om ni ändå kör vilse är det bara att slå en signal till vår husvärd Helene så hjälper hon er.