Så här går det till att boka Villa M

Bokningsförfrågan sker genom att ni skickar ett email till stay@villam.se

När ni bestämt er för att göra en bokning av Villa M skickar vi er en bokningsbekräftelse tillsammans med ett hyresvillkor. Senast 5 dagar efter att vi skickat bokningsbekräftelsen betalar ni 20% av hyreskostnaden och senast 45 dagar innan ankomst betalar ni resterande 80%. Ni har alltid 5 dagars ångerrätt från det datum vi skickar bokningsbekräftelsen.

Många gäster har frågor innan de gör bokningen för att vara säkra på att Villa M uppfyller just deras önskemål. Vi finns här för att svara på era frågor och försöker svara så snart vi kan. I de allra flesta fall får ni svar samma dag ni skriver till oss.

Obs! Under vissa perioder har vi högt tryck på våra bokningar. Bokningen är garanterad först när ni har fått en bokningsbekräftelse (vanligtvis samma dag) från oss. Personen som står för bokningen måste vara minst 23 år.

Klicka här för fullständigt hyresvillkor.

Vid bokning vill gärna att ni skickar med följande information:

1. Namn på den person som står för bokningen
2. Adress
3. Telefonnummer
4. Mobilnummer
5. E-postadress
6. Vilka datum ni önskar bo i Villa M
7. Antal personer som ska vistas i Villa M (observera att max antal personer är 16 inkl. vuxna och barn)
8. Om ni önskar slutstädning á  1800 kr
(Villa M är ett stort hus på 250kvm så rekommenderar er att beställa denna tjänst. Vill ni själva sköta slutstädningen går det givetvis också bra.)
9. Om ni önskar hyra lakan och handdukar á 150 kronor/set (Det går bra att ta med sig egna lakan om ni inte önskar denna tjänst)

Bokning eller frågor skickas till stay@villam.se Vi svarar oftast samma dag eller senast dagen efter.